Troy hazai közönség előtt duplázhat?

2011-08-27

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Phoenix Pro zsűrizése beváltotta a hozzá fűzött reményeket: újabb teljességgel kiszámíthatatlan versenyt kaptunk a hétvégére - lengyel szomszédainknak pedig lehet szorítani!

 

A Phoenix Pro zsűrizése beváltotta a hozzá fűzött reményeket: újabb teljességgel kiszámíthatatlan versenyt kaptunk a hétvégére - lengyel szomszédainknak pedig lehet szorítani!

Troy Alves nem okozott csalódást, és tényleg sikerült a beígért borotvaéles formát hoznia, így már csak ezért megérte kihagynia a Europa Super Show-t. A győzelmet azért még korai lenne odaadni neki, de egyelőre Troy az első számú favorit. Ed Nunn sajnos egy lehelettel halványabb kondíciót vitt színpadra, mint Dallasban. Ennek ellenére még mindig az új X-man a legesélyesebb arra, hogy Troy-t megakadályozza egy újabb győzelem bezsebelésében, de ehhez a döntőig mindenképpen javulnia kell.

Hidetada Yamagishi csalódást okozott rajongóinak, ugyanis nem sikerült belőnie a védjegyének számító sziklakemény kondíciót. Szemből nincsenek problémák, de a hátpózokban kissé vizes maradt - a japánnál pedig ez nem bocsánatos bűn, hiszen a tömegére nem alapozhat. Marcus Haley remekül néz ki, de Noel Fuller irányítása alatt sem tudott teljesen beszáradni, viszont a derékrésze jobban fest, mint korábban bármikor. A győzelemre nagyon úgy néz ki, hogy esélytelen, de a top 3-ba talán bejuthat - különösen ha kiélezi a formát a döntőre.

 

 

Egyelőre Alfonso Del Rio tűnik a befutónak az első négyes mögött, és mivel a fent említett versenyzők már megszerezték a 2011-es Mr. Olympia kvalifikációjukat, a spanyol ötödikként is kvalifikálhat. Robert Piotrkowicz-ot sem szabad leírni ugyanakkor, a lengyel ugyanis még esélyes lehet az ötödik helyre - bár ehhez szüksége lesz arra is, hogy a döntőig még jobban beszáradjon, mert különben újra elbukj a hőn áhított Olympia meghívót.

Mark Alvisi ezúttal jobb formát mutatott, mint legutóbbi versenyén, de még mindig nem volt elég éles, így most alaposan hátracsúszott. Mike Liberatore is dobogós reményekkel érkezett, de a kis tömege miatt amúgy is meg van lőve, és ezúttal még a kondíciót sem sikerült megfelelően összeraknia, így már szitne garantáltan bukta a top 5-öt is.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Troy Alves

 

 

 

Ed Nunn

 

 

 

Hidetada Yamagishi

 

 

 

Marcus Haley

 

 

 

Alfonso Del Rio

 

 

 

Robert Piotrkowicz

 

 

 

Mark Alvisi

 

 

 

Mike Liberatore

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!