Troy ismét győzött - ezúttal hiba nélkül!

2011-08-28

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Troy Alves hazai pályán, a Phoenix Pro-n megszerezte idei második győzelmét is!

 

Troy Alves hazai pályán, a Phoenix Pro-n megszerezte idei második győzelmét is!

Troy a néhány héttel ezelőtti Battle of Champions-szal ellentétben ezúttal nem hibázott, és a döntőre még élesebb fazonban tért vissza, mint amilyen a zsúrizéskor volt. Ez és az ellenfelek tökéletlenebb formaidőzítése elég volt ahhoz, hogy megelőzze őket a pontozólapokon, de a jövőben nem ártana még némi tömeget pakolni a combjaira, és akkor akár még gyakrabban is megízlelhetné milyen érzés elsőnek lenni. Hidetada Yamagishi futott be végül másodiknak, annak ellenére, hogy az esti show-ra sem tudta igazán kiélezni a formát - bár a színpadon töltött idő alatt látványosan egyre szárazabb lett. Valószínűleg ennek köszönheti, hogy sikerült megelőznie a Ed Nunn-t, és annak, hogy összességében komplettebb a fizikuma, ugyanis Ed bár kondíciója jobbnak tűnt, viszont a felsőteste még mindig egy számmal kisebb, mint a hihetetlen combjai.

Marcus Haley győzelmi reményekkel érkezett Phoenixbe, de végül be kellett érnie a negyedik helyezéssel, miután az új guruja, Noel Fuller segítségével sem tudott tökéletesen beszáradni. Ennek ellenére remekül nézett ki, a középrészét végre teljesen az irányítása alá vonta, de a döntőre a combjai egy kicsit bevizesedtek, így végül nem állhatott fel a dobogóra. Alfonso Del Rio lett végül az ötödik, óriási tömegével, vagyis megelőzte Robert Piotrkowicz-ot, de a lengyelnek így sincs oka szomorkodni, ugyanis a szabályok értelmében csak a negyedik helyezés érhet Mr. Olympia kvalifikációt, amennyiben a top 3 már kvalifikált. A mostani hétvégén tehát egyetlen új név sem került fel az Olympia indulólistájára, a lengyelnek pedig nem csak a kondíciót kellett volna tökéletesre csiszolnia, a combjait is fel kellett volna hoznia, ha Marcus előtt szeretett volna végezni, de nem adja fel, és a Tijuana Pro-n újra próbálkozik.

 

 

Jeff Long jó formát hozott, de sajnos csak a döntőre állt össze igazán a csomag, így nem sikerült bejutnia a döntőbe, de még egészen biztosan szép jövő áll előtte, azonban fejlődnie kell, különösen a hátát kell még felhoznia. Michael Liberatore és Mark Alvisi újra egymásra találtak, viszont annak valószínűleg egyikük sem örül, hogy most a 8-9. helyekért kellett megküzdeniük. Liberatore ezúttal megkapta, ami a Europa Show of Champoins-on is kijárt volna neki: egy kissé kevésbé száraz fazonnal megverte Alvisi-t, akinek most sem jött össze a formaidőzítés.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista:

1. Troy Alves
2. Hidetada Yamagishi
3. Edward Nunn
4. Marcus Haley
5. Alfonso Del Rio
6. Robert Piotrkowicz
7. Jeff Long
8. Michael Liberatore
9. Mark Alvisi
10. Abbas Khatami
11. Manuel Lomeli
12. Oscar Dexter
13. Fred Smalls
14. Omar Deckard
15. Phil Von Kaenel
16. Rod Ketchens
16. Erwin Marquez
16. Bola Ojex
16. Benjamin Parra
16. Grant Pieterse

 

Troy Alves

 

 

 

Hidetada Yamagishi

 

 

 

Ed Nunn

 

 

 

Marcus Haley

 

 

 

Alfonso Del Rio

 

 

 

Robert Piotrkowicz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeff Long

 

 

 

Michael Liberatore

 

 

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!