Újabb gyökér, szerencsére külföldi

2011-12-22

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Néha írunk a nagy önbizalomról, mert vicces. Most is az.

A történet külföldön játszódik. Önbizalommal teli sportoló levelet ír egy forgalmazónak, hogy: ugyan, támogassa már, hiszen ő kurva jó.
Ezt egy nagyon komoly portfólióval erősítette meg, amiben még az étrendjéről is beszámolt. Egy kicsit rontotta a dokumentum komolyságát, hogy kézzel írta, és a 2010-es évszámot áthúzva javította 2011-re.

Persze le is írta az igényeit, alapban 4db póznadrág, valamint napi 12 ezer ft-nak megfelelő "ürítési pénz" offszezonban. Az igényei 1,5 millió forintra jöttek ki. De cserébe ő bizony indul az Arnold Classicon. Profiban. Igaz, profi kártyája az nincs. Szerezni sem tud, mert ahhoz nyerni kéne EB-t vagy VB-t. Persze lehet, hogy neki csak úgy adnak, mert olyan jó a fizikuma, meg szépen eszi  a banánt. Éjszaka szépen megálmodta, hogy ő biztosan indulni fog az Arnold Classicon, és úgy gondolja, valaki ezt szponzorálja. A semmire. És itt nem 16 éves hülyegyerekről beszélünk.

Houston, baj van!

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
A magyar testépítősport lassan 40 éves... Érdemes egy kicsit visszatekinteni a kezdetekre. A mai fiatalok lehet nem is tudják, hogy a kezdet...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!