Victor újabb Arnold címet szerzett!

2011-10-08

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Végül beigazolódott a papírforma Az Arnold Classic Europe-on: Victor Martinez újabb győzelmet tudhat magáénak!

 

Végül beigazolódott a papírforma Az Arnold Classic Europe-on: Victor Martinez újabb győzelmet tudhat magáénak! Victor legutóbbi győzelme meglepő módon éppen a 2007-es Arnold Classic volt, így a mostani győzelem azt jelzi, hogy a "Dominikai Dominátor" végre valóban visszatért. Victor ismét remek kondíciót hozott, bár a hátpózokban lehetett volna szárazabb, de így is megérdemelten nyerte meg a trófeát és a vele járó 40.000 dollárt.

Dexter Jackson karmai közül végül kicsúszott az első hely, de a bajnoknak így sincs miért szégyenkeznie, hiszen remek formában volt, és csak egy kis tömeg hiányzott ahhoz, hogy meglegyen a 4. Arnold Classic győzelme is - még akkor is, ha ez az Arnold nem az az Arnold. Ronny Rockel állhatott fel a képzeletbeli dobogó alsó fokára, aki szemlátomást sokat élesedett a Mr. Olympia óta, ezzel helyreállítva renoméját, mint az első számú versenyző a nagykutyák mögött. Mellesleg a jövő évi "O"-n is bebiztosította a helyét.

 

 

Megfosztva így a kvalifikációtól Toney Freeman-t, aki szintén jóval élesebb volt, mint a korábbi hetekben. Szemből szinte tökéletes volt, de a hátpózokban még mindig lehetett volna szárazabb, és végül ez akadályozta meg abban, hogy megelőzze német vetélytársát, és elvegye tőle bronzérmet. James "Flex" Lewis nem vallott szégyent openben: iszonyatos kondíciójával és remek szimmetriájával egészen az ötödik helyig sikerült felkapaszkodnia, a kisebb tömege ellenére. Bizonyította ezzel, hogy nem éppen rossz a genetikája, de főleg azt, hogy ha a 212 fontos kategóriát is kinövi, sem kell feladnia a testépítést - gond nélkül felléphet a nagyok ligájába.

Hidetada Yamagishi remek formát hozott, de végül nem csak, hogy a kvalifikációról maradt le, hátracsúszott egészen a hatodik helyig. Valószínűleg mindenképpen versenyezne még 2012 ősze előtt, így emiatt biztosan nem bánkódik, de számára mindenképpen presztízskérdés, hogy - ha csak egy hajszállal is - kikapott Flextől, és könnyen elképzelhető, hogy a japán jövőre átmegy a 212 fontos kategóriába, ami a megnövelt súlykorláttal valószínűleg feküdne neki.

 

Szólj hozzá a fórumban!

Teljes eredménylista:

1. Victor Martinez
2. Dexter Jackson
3. Ronny Rockel
4. Toney Freeman
5. James "Flex" Lewis
6. Hidetada Yamagishi
7. Robert Piotrkowicz
8. Michael Kefalianos
9. Edward Nunn
10. Alfonso Del Rio
11. Sergey Shelestov
12. Martin Kjellstrom
13. Clarence DeVis
14. Zaher Moukahal
15. Alvin Small
16. Antonio Morales
16. Gian Enrico Pica
16. Carlos Ruiz Asensio

 

Victor Martinez

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dexter Jackson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronny Rockel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toney Freeman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hidetada Yamagishi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Piotrkowicz

 

Michael Kefalianos

 

Ed Nunn

 

Alfonso Del Rio

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!