WABBA VB képek és rövid beszámoló!

2010-12-09

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
WABBA Universe 2010 Alzey - a Magyar csapat szemszögéből. Nem mellékesen interjú Pintér Ferivel!

 

 

Volt tumultus

 

Középen Bajci, az egyik legjobb arc, jobb szélen Petr Vanis, akit nemszeretünk annyira, de szerintem ő se minket!

 

Valljuk be, ez rettenet: Molnár Peti második, Tóth Dani az első, a többiek pedig esélytelenek voltak

 

 

 

 

 

Kovács Ferinek végre megvan a világbajnoki cím - ahogy sejtettük ő idén mindent erre  a lapra tett fel és csakis ide készült, hogy revansot vegyen!

Kupcsik Laci iz bekk, de nem igazán jött össze, láttunk már jobbat is tőle - így is meglett azárt egy ezüst!

 

Szalai Brigi

 

Hegedüs Anita az egyik, akivel meglehetőseb kiba...bráltak. Két versenyen is kvalifikált a Fintess Formának megfelelő kategórába, mágis csak Bodyban engedték indulni! Ugyan lövése sincs a pózokról, de így is döntős: hatodik lett, megelőzve "Markus Rühlt!"

 

Nagy Orsi szintén bodyba kényszerült, de neki ez már nem újdonság. Meglehetős rutinnal vette a számára idegen kategóriát és ügyesen ötvözte a testépítést a fitness szabadpózzal - a közönséget határozottan lenyűhözve, akik jobban értékelik az ő meglehetősen izmos, de még nőies fizikumát szemben egy-két hosszúhajú bácsiéval. Orsi harmadik lett a szörnyek között, ami nem kis teljesítmény!

Toldi Zsuzsi simán vitte a Fitness Modellt, bár állítólag voltak erőfeszítések egy másik első helyezett pozicionálására.

 

Aki pedig a pozicionálós dolgot megszívta, Gottlóz Zsuzsa, aki szerintem simán második kellett volna hogy legyen - nem csak alakját, de kisugárzását tekintve is. Ehelyett harmadik lett, igaz majdnem el sem indult, amikor megtudta, hogy nem 4 alapfordulat, hanem kifutó-modell-seggrázás jellegű performansz a WABBA modell kategóriája - végül ezt kifigurázandó olyat mutatott a közönségnek, hogy csak pislogtak. Valakinek azonban fontos volt botláb kisasszonyt elé tenni, aki olyan sportos volt mint egy sarjadó nyírfa és olyan kisugárzása volt mint egy vasalónak!

Nagy Hunor "Powerhuni" magabiztosan nyerte a juniort - kicsit túlspirázta ugyan a szabadpózt, de a tömege lenyűgöző. Van még mit javítani, de a felnőtt mezőnyben is oda fog csapni az asztalra!

Polyák "Hulk" Pisti sajnos nem tudta a pár héttel ezelőtti formáját hozni, sem a múlt hetit - beleszólt a fránya "influenza", de így is negyedik lett a VB mezőnyben.

Minden idők legagyaroggyantabb Magyar női sportolója, Kellner Suzy ismét lesöpörte a színpadot. Nem csak fizikuma, hanem vitalitása, egész színpadi fellépése lehengerlővé teszi - ő mindenben 100%-ot nyújt, vagy inkább 200-at!

Huszár Ernő, az idei szezon egyik meglepetése. Ernő pár éve már nem versenyzett és azt is szeretné elfelejteni, idén azonban kiváló kondícióval tért vissza. Tömegben még hagyott némi kívánnivalót, de ez csak idő kérdése, míg a kondíció szinte tökéletes volt. Ötödik lett a nagyok mezőnyében, de egyedül őt nem fertőzte meg a szabadpóz-buzivírus és egyedüli férfiként állt a nézők elé!

Biztosan sikerült egy-két versenyzőt kihagynom, pl. Balogh Lacit és Dobos Tamást, de a mai napra meghaladja a képességeimet, hogy 1800 képet újra átnézzek!

 

 fotó: Sztípity Róbert


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!