White duplázhat Hartfordban?

2010-07-24

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
A Europa Battle of Champions előzsűrizése alapján ismét Ben White lehet a favorit.

Ben egy hete megnyerte a PBW Championships-et, és most kinézhet neki egy újabb győzelem, bár ehhez még Troy Alves-nak is lehet néhány szava - aki sajnos egy kicsit ellaposodott, de cserébe gyilkosan száraz. Ed Nunn-t sem szabad még leírni azonban, ugyanis ő is remek formát vitt a színpadra, és még talán az elképesztően vastag és kondícionált Mike Kefalianos is beverekedheti magát a top 3-ba.

Videoplayer: magazin/docs/video/peakpal1.flv

Az ötödik hely sorsa úgy tűnik, hogy George Farah és Mike Liberatore között dőlhet el - a múlt heti harmadik helyezett, Johnnie Jackson azonban alaposan visszaesett a gyenge formaidőzítése miatt, bár a döntőben még okozhat megleptést.

A 202 fontos kategóriában David Henry egyértelműen nyerésre áll, bár a múlt heti győzelme óta feljavult Jose Raymond veri őt alsótestben, így még korai lenne kijelenteni bármit is, mögöttük pedig minden bizonnyal Frederic Sauvage fog végezni a képzeletbeli dobogó alsó fokán.

FŐOLDAL

Szólj hozzá a fórumban!

 

Open:

Ben White:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Troy Alves:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edward Nunn:

 

Mike Kefalianos:

 

George Farah:

 

 

202 font alatt:

David Henry:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jose Raymond:

 

Frederic Sauvage:

 

Szólj hozzá a fórumban!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!