Wolf égésre áll az Arnoldon, rekord dőlhet meg

2018-03-03

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Dexter Jackson és William Bonac csatája szállítja a fő izgalmat az Arnold Classic-on, a visszatérő Dennis Wolf viszont látszólag a futottak még kategóriába szorul.

 

 

Dennis Wolf visszatérése négy év után történelmi fordulat lehetett volna, de a korábbi Arnold Classic bajnok nem áll jól 2018-ban. Jó esély van rá, hogy még a legjobb 10-be sem kerül, miután szemlátomást nem tudta visszaszedni régi izomtömegét.

Az élmezőny

Dexter Jackson és William Bonac harcol közben a győzelemért, mindketten kiváló fizikummal léptek színpadra. Jackson egy hatodik Arnold címmel a saját rekordját döntené meg, amivel talán soha senki nem veszi majd fel a versenyt, Bonac pedig az első komoly győzelmére hajt már top Mr. Olympia versenyzőként. Elképesztően közel vannak egymáshoz, ha nem lesz változás a döntőig, jó eséllyel a bírók prefernciája dönthet köztük.

A szoros állásnak köszönhetően Cedric McMillan is benne van még a versenyben. A címvédő kiváló formát hozott, de egy árnyalattal szárazabbnak kéne lennie egy egyértelmű első helyhez, a zsűrizés során elkezdett kissé bevizesedni, ráadásul a hátpózokban is elmarad. Persze az előbbi gondokon még javíthat a következő órákban, és potenciálisan behúzhat egy második Arnold Classic címet is a Team Scitec-nek.

A top 10 hátsó fele

Roelly Winklaar hozta a kötelező szörnyeteg fizikumot, de az arányokkal és a kondícióval még mindig akadnak nála gondok. Steve Kuclo viszont élete legjobb formáját hozta, amivel simán helye lehet a legjobb hatban, és bebizonyíthatja saját magának is, hogy érdemes folytatnia, mert bőven van még benne potenciál.

Lionel Beyeke és Hidetada Yamagishi harcol még a legjobb hatba kerülésért, és egyelőre előbbinek áll jobban a szénája. Beyeke magához képest elég jó kondíciót hozott, de lenne még hova éleseni ahhoz, hogy a csúcsot ostromolhassa. Mindenesetre leszereplésről szó sincs. Yamagishi pedig szitne hazatért az open kategóriába: sokkal jobban fest, mint 212 font alatt bármikor, és ennek egy előkelő helyezés lehet a jutalma, amire a súlykorlátos versenyzők közül kevesen lennének képesek. Remélhetőleg Hide nem utoljára próbálkozik a nagyok között.

"Futottak még"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!