Étteremteszt: Trófea

2009-07-25

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Biztos olvastatok már mindenféle inyenc faszfejektől - bocs ha tévedek de nem hiszem - akik valami überízléssel rendelkeznek és nyáladdzós-szőrszálhasogató teszteket írnak arról hogy hogyan omlott a szájukban a fácánhere - nos ez nem ilyen teszt lesz!


(Erősen archív anyag!)

Nálunk nem csak az íz számít, hanem az, hogy milyen "tisztán" van elkészítve a kaja, mennyire felel meg az étlap és a minőség a sportolóknak - tocsog-e a zsírban a kaja például? Semmi más célom nincs ezzel, mint az hogy olyan helyeket ajánlhassak, ahova megfelelő ár/teljesítmény arányban bátran beülhessetek ha szükséges vagy egyszerűen szórakozásból mert egy jó kajálásnál nincs jobb!
>

Nos - Trófea Grill! Méghozzá az első, a Zuglói,Erzsébet Királyné úti ugyanis már egy hálózat épült Trófea Grillekből. Szerintetek mit fogok mondani egy olyan helyről, amely "all you can eat" rendszerben, svédasztalon 10 féle pácolt hússal hétköznap déltől ötig 2500 ft itallal és annyit eszel amennyit akarsz?

Hát nagyon szar kaja kellene ahhoz hogy ezt mondjam, ez nem frankó, de ez a hely frankó bizony: vagy 10 féle pácolt hús (amit előtted sütnek ki), kétféle rizs - nem olajban úszó dzsuva - krumplik, krumlilángos (ajajj!), saláták, gyömölcshegyek, bűnözésnek süti meg minden ami szem-szájnak ingere!

A kiszolgálás gyors, udvarias - svédasztal révén ez az italra és az üres tányérok eltávolítására szorítkozik, nincs senki zavaróan a seggedben. Megfigyelhető az is, hogy a svédasztal körül folyamatosan sürögnek-forognak és töltik újra a cuccot hogy egy pillanatra se keltsen leharcolt benyomást az asztal. Egyetlen negatívum: öltözködési előírás van, mackóban, edzőcuccban azért nem lehet bejönni - és ebben erősen vitakoznék az ujjatlan trikóban hónaljszőrét és tetoválását közszemlére tevő és 3/4-es gatyában flangáló etnikum dizánját illetően, szerintem egy rendes állapotban levő, utcán is hondott edzőgatya pólóval nem a világ vége.

Az ár sajnos egyéb időszakban több. Részemről a heti egy "azt eszem amit akarok" napomat nagy eséllyel itt fogom tölteni!

info: www.trofeagrill.com

FELHÍVÁS: írjatok ilyet! térképezzük fel a jó és megfizethető helyeket!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!