GYM ONE3 Champion Workout

2017-01-30

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Temesvár, 2017.02.01.

 

 

Ismerős környékre mentünk: alig párszáz méter innen Florin Teodorescu edzőterme. Ugyanaz a helyszín, ahol versenyeket szokott szervezni és ahova már profi versenyt is elhozott. (Ott volt alkalmam beszélgetni Ronnie Coleman-nel például, aki kedves volt, de nem okos.)

Nos, a klasszikus bodys terem az én világom, de a GYM ONE3 más dimenzió, nyilván szélesebb rétegnek. A Mens Mentis még magyar viszonylatban is elképesztő edzőtermet hozott létre nemrégiben, nyilván a tulajdonosokkal karöltve. (Temesvár azért nem Budapest, ezt vegyük figyelembe.)

A Champion Workout mondhatni népszerűsítő rendezvény is lehetett volna, ha lett volna értelme, mert így is annyian edzettek a teremben, mint az állat. Sokkal inkább "tegyünk valamit a sportért" rendezvény volt ez.

A szeminárium számomra kicsit problémás volt, mert románul zajlott, de ez nem meglepő, ugyanis ez most nem nemzetközi rendezvény és a nézők között én voltam az egyedüli külföldi. A romániai versenyzők közül egyedül Remus Heredeu volt ismerős a Tiger Classicról, de szerintem máshol is láttam már.  Remus egyébként szimpatikus arc, ő volt az egyik, aki komolyan vette a Tiger Classic videokészítős feladatát és megfelelő prezentációval lépett a színpadra. A mostani edzőgatyátját tekintve azonban érthető a heredeu név: a vírus itt is terjed.

Kitűnően nyomta a műsorvezető Octavian Hart, akivel még tavaly haverkodtunk össze és aki egy igazi elköltelezett sportember.  Nem mellékesen második volt a MuscleMania világbajnokságon 2007-ben.

Amit mindenképpen változtatni kéne a jövőben, az a szokásos "a néző kérdez, mi válaszolunk" stílus. Nem az a baj feltétlenül, hogy nincs egy kész műsor, hanem hogy aránytalan lesz az egyes meghívottak szereplési ideje. Itt például a magyar vendégeket, Kathi Bélát, Toldi Zsuzsit és Csuhai Jancsit aránytalanuk sokat kérdezték, miközben egy-két helyi sportoló alig jutott szóhoz. Ez még nekem is kellemetlen volt.

Utána jött a bemutató edzés, ahol a Kathi Béla, mint egy jóságos pedomaci a helyi lányokkal is foglalkozott kicsikét. Kár hogy nem volt itt Szabó Zsolti, akkor még rémálmaik is lettek volna.

A sztáredzésben egyébként párok alakultak ki, amihez néha becsatlakozott más is, így egyszerre az egész termeben nyűtték a hipermodern gépparkot. (Toldi Zsuzsi hagyta ki egyedül, mert valószínűleg megérintette az influenza járvány.)

Az ilyen rendezvények nagyot dobnak az elismertségen, tipikus win-win dolog, mindenki nyer: a teremtulajdonos és a vendégek is, a sztárvendégek pedig fenn tudják tartani a hírnevüket. Ezért kell ebből jó sok.

A GYM ONE3 egyébként nemzetközi rendezvényre is alkalmas lenne, legalábbis félig magyarra biztosan, hiszen sima autópálya vezet ide és alig van messzebb, mint Debrecen. 

 

EDZŐTEREM BERENDEZÉS? MENS MENTIS!


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Mind izomtömeg növeléshez, mind szálkásításhoz, mind fogyáshoz szükséges az edzés. Edzés nélkül SEMMI nem működik. Nincsenek csodaszerek, és...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!