Megnyílt a Cutler Gym

2012-10-15

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Sporttörténeti jelentőségű a mai nap: megnyílt Kelet-Magyarország Body Mekkája!

Nem kis dolog, ha valaki valamit szakmai szenvedélyből csinál, nem üzleti alapon. A magyar edzőtermek többsége kizárólag profit alapon működik, a tulajdonosok jelentős része pont szarik bele, hogy milyen a szakmai színvonal.

Nincs ezzel baj, ezek vállakozások, az a dolguk, hogy pénzt termeljenek. A hétköznapi embereknek megfelelnek így is.

Van azonban, aki ennél többet akar, pont azért, mert az átlagos pinalegyezésnél többet szeretne. Edzeni. Rendesen edzeni, nem wellneszlófasz gépeken, hanem olyanokon, amelyeket egy igazi szakértő állított össze.

Kathi Béla nem vett meg egy fix gépparkot, hanem bejárta a fél országot, hogy megtalálja a legjobb beszállítókat. Majd kipróbálta az összes lehetséges gépet és kiválasztotta a legjobbat. A pénz elkúrásának a legjobb módja, ha szerelembe esel, és nem nézed az árát. Akad pár ilyen a gépparkban: pár brutálisan drága, de nagyon jó gép.

A Cutler Gym lehetett volna Kathler Gym is - ez olvasói észrevétel - de már késő. Az biztos: úgy készült, hogy a legjobb legyen, megfelelve az egészen komoly versenyzői szinttől kezdve mindenkinek, akár háziasszonyoknak is. Meg persze Béla hírnevének. Egy olyan terem, ahova a névadót is el mernénk hozni. Az egyik új tag, egy angol ex-versenyző szerint ez egy olyan terem, mint náluk otthon. Nagy szó ez, mert Angliában brutálisan jó edzőtermek vannak.

Az alapterület hatalmas, nettó 600nm, amellyel az ország legnagyobb termei közé tartozik, és sem súlyzós, sem kardió gépparkja nem vall szégyent méreteiben sem. Vagy 4 tonna tárcsasúlyt kell elbrínia a födémnek, meg persze a sportolóknak.

A debreceni bodys társadalom nagy része ide fog járni, aminek lehet, hogy nem örül a környékbeli többi edzőterem, de Béla nem tekinti őket konkurensnek: nem kíván versenyezni velük, igyekszik ápolni a jó viszonyt mindenkivel. A teremben még a nem bodysokkal is. Ők is megférnek.

Egy biztos: új korszak kezdődik, és mérget vehetünk arra, hogy innen ki fog nőni egy új versenyzői generáció.

Cutler Gym a HAON-on.


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!