SCITEC FOTÓZÁS az új PHG fitnessben!

2010-11-23

Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció
Az elmúlt hetekben nyílt amerikai stílusú terem adott otthont az idei év végi Scitec fotózás első etapjának.

Egy ilyen fotózás nem jó dolog. Sem az alanyoknak, sem a szervezőknek, mert valahol a totális unalom és az "elrontjuk-e a képeket?" kérdéskör között örlődve telik el a tervezettnél sokkal több óra.  Ennél rosszabb csak a helyszín megtalálása: még ha alkalmas is a terem, nem biztos, hogy a tömegnyomortól lehet benne dolgozni - mindkét szempontból mászlink volt az új PHG (Powerhouse Gym) fitnessel. Igen, ismerős a név: a "testvére" a XIII. Kerület Klapka -Tüzér utca sarkán található, sok BB.Tv forgott ott - ez ugyanaz a cég nagyjából.

Nos az első szempontnak azért tud megfelelni a hely, mert éppenhogy csak megnyílt, így nyilván még nincs tele - ez valószínűleg nem sokáig lesz így, tekintve a második szempontot, miszerint nagy légterű, amerikai típusú edzőteremről van szó. Itt nemhogy soha nem lesz légcserélési gond, de a gépek is szellős elrendezésűek annyira, hogy ne egymáson átesve kelljen közlekedni - ez jellegzetesség a régi Powehouse Gymben is - így kitűnő adottságokkal szolgál hardcore edzésekhez. Ebbe beleértendő a nagyméretű öltöző is, ahol nem kell sorbanállni hogy a szekrényedhez juss.

Ez a  terem nem wellness céllal jött létre!

 

A fotózásra térve, a nap négy szereplőé volt: Magyarország két top testépítője, Molnár Peti és Tóth Dani mellett a verhetetlen modell - most már világ - bajnok Toldi Zsuzsi és az újonnan feltörekvő, idén hatalmas népszerűségre szert tevő Zsuppán Fanny volt a célpont - a bemutatás etikettjét mellőzve.

 

Készül egy felejthetetlen - nem szándékos - reklámspot is:

 

 

Alábbiakban pár werkfotó!

 

 

Burkolt Jumbo reklám: az edzésben megfáradt harcosok várják a  turmixot!

 

Van egykezes!

 

Várakozás...

Dani fuxos kép

 

Kardió park - ezt nem használtuk

 

Fárasztó nap ez a mai

 

Van egykezes kisebben is

 

 

Rakjunk össze valami kompozíciót!

 

mellgép

 

Moszt muszkular

 

Csendélet, míg kint a fotózás folyik

 

A PHG Fitness elérhetősége: Budapest, 1103 Sibrik Miklós út 30/d

 

 

 

 

 

 

 


Bodybuilder Testépítő Webmagazin havi legolvasottabb cikkei
A BB.Tv egy alternatív, sőt, mondhatni underground műsor, a testépítésről - a testépítőkről. Ahogy az angol mondaná, _"no hype"_ - azaz nem ...
Benedek Niki a debreceni Cutler Gymben. Fotó: Derencsényi István, Naplo.Hu Az edzésgyakoriság kérdése bonyolult, mert egy csomó tényező be...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!